Cloudprofessor is nieuwe speler in STEAM onderwijs

Lekker knutselen met het Internet of Things (IoT)? Dat kan met Acer CloudProfessor. Heutink ICT brengt als eerste in Nederland de Acer Cloudprofessor op de markt. Met het speciale starterspakket ontdekken kinderen de wereld van de cloud. Zij leren op een eenvoudige manier te programmeren en hoe ze zelf IoT-creaties kunnen maken. 

Acer CloudProfessor is de eerste (educatieve) IoT-ontwikkelingskit die software, hardware en de cloud combineert. De hardware linkt naar het cloud-platform van Acer, zodat je verschillende onderdelen van een zelfgemaakt knutselwerk kunt verbinden via een mobiele device. Met temperatuur- of lichtsensoren kun je IoT in het klein nabootsen. 

MeesterRalph legt je uit met videotutorials hoe je de Cloudprofessor in kan zetten in je lessen. Meer informatie over het Experiencepakket via r.vanderstroom@heutink-ict.nl